ball-4140537_1280

Lid Worden

1701978010852

Vooraleerst hartelijk welkom bij S.C. De Merodesnookers ! We hopen dat je plezier gaat beleven met het snookeren, zowel indien je een louter recreatieve speler bent, als een competitiebeest.

Iedereen, ongeacht je niveau van gevorderde tot nog nooit gespeeld, zal steeds welkom zijn bij ons in de club. Mocht je graag een kijkje komen nemen nodigen wij je graag uit op clubavonden, donderdagen vanaf 19u, waar we vele tornooien spelen om iedereen scherp te houden en te verbeteren. Wij zijn een club dat niet stilstaat op het vlak van verbeteringen en toekomst, materialen en regels worden goed opgevolgd zodat iedereen altijd kan blijven verbeteren. Snooker is een precisiesport, techniek, tactiek, concentratie en heel veel training zal nodig zijn om je tot een zeker niveau te drijven. Wij bieden binnen de club ook snookerlessen aan, in het begin vooral basistechnieken dat je verder helpt door training om je niveau verder te brengen. Elk jaar organiseren wij Open Merode, ons groot snookertornooi, hier hebben wij al grote namen mogen ontvangen en bewonderen.

Het jaarlijks lidgeld voor spelers met het statuut recreant is 100,00 €, voor competitiespelers bedraagt dit 130,00 € waarbij een aansluiting bij de snookerbond is inbegrepen.

Storten? BE 76 671 976 064 995 Met Vermelding “naam” en “lidgeld” T.a.v. Sc De Merodesnookers.

Voordelen

  • De lidkaart geeft recht op 10u gratis snookeren.
  • Op een niet-clubavond kan er gespeeld worden aan 4€/u ipv 9€/u
  • Donderdagavond is het clubavond. Dan kan er gratis gespeeld worden vanaf 19u
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan clubactiviteiten op donderdagavond.
  • Aansluiting bij de snookerbond.
  • De lidgelden dienen steeds betaald te worden voor 1 juli van het lopende seizoen, dit voor competitie leden.

Clubavonden

Op donderdag houden wij onze clubavonden die ook vele leuke tornooien bevatten, meer hierover kan je bekijken op de pagina “Clubcompetitie”. Zo gaan wij een volledig seizoen zoeken naar onze clubkampioen, handicapkampioen,…

Voor je deelname of info kan je steeds terecht via onze voorzitter of in de club zelf.

Inspraak & Klachten

Indien je graag inspraak wil in de werking van de club, of je hebt klachten met betrekking tot de werking, kan je gerust een briefje in de ideeënbus deponeren aan snooker 1. Je kan je tevens ook ons huishoudelijk reglement inlezen.

Je mag ook altijd een mailtje sturen naar het bestuur op volgende adres: merodesnookers@gmail.com.

Snooker is een “gentlemen” sport, probeer hier rekening mee te houden naar andere leden.

Slotbemerking

We hopen je hiermee alvast een beetje geïnformeerd te hebben over het hoe/wie/wat in de club. Voor vragen kan je uiteraard ook altijd bij de uitbater terecht, hiervoor kan je naar de pagina “Bestuur” gaan

We wensen je oprecht bijzonder veel snookerplezier!

Ps. Neem een kijkje op onze FACEBOOKPAGINA  “SNOOKEREN.BE”

Met sportieve groeten,

Het bestuur van S.C. De Merodesnookers Vzw

Onze Sponsors

sc de merodesnookers®